Natrag

Ekspres-paketi Plus-paketi po uzoru ekspres-paketa za brzu i učinkovitu izgradnju vašeg vokabulara.

Ekspres-paketima svatko može naučiti strani jezik

Uz ekspres-paket u vrlo kratku vremenu dostižete visoku razinu znanja stranog jezika. Predznanje nije potrebno, a paket je primjeren za sve, čak i one koji misle da za učenje stranog jezika baš nemaju dara. Pomoću ekspres-paketa, naime, svatko može naučiti strani jezik. Ekspres-paketu će se razveseliti potpuni početnici, kao i svi vi koji ste nekad već učili strani jezik u školi ili na fakultetu, ali ga unatoč tome u praksi ne znate upotrebljavati.

Ugodan i jednostavan način učenja, korak po korak

Učenje se odvija na sasvim neklasičan način, znači potpuno drukčije nego u školi gdje je naglasak na gramatici i vježbama. Umjesto dugogodišnjeg i neprirodnog učenja stranog jezika tako ćete već za nekoliko dana dostići zavidnu razinu znanja. Učenje se odvija u koracima, a na novi korak prelazite tek kada potpuno shvatite prethodni korak. Kroz paket se možete bilo kada pomicati nazad, naprijed, na početak ili na kraj paketa. Ekspres-pakete prolazite na način pri kojem ste sasvim opušteni i aktivno surađujete. Tečajevi su opremljeni izgovorom izvornih govornika, a sama upotreba ekspres-paketa vrlo je jednostavna.

Uspjeh već nakon nekoliko dana redovite upotrebe

Već nakon nekoliko sati upotrebe bit ćete iznenađeni brzinom kojom ste naučili nešto za što biste u školi trebali bar jednu godinu. Poslije završetka paketa znat ćete se vrlo dobro izražavati na stranom jeziku. Cjelokupan paket (sva četiri stupnja) možete savladati za samo nekoliko dana pretpostavimo li da strani jezik učite jedan sat dnevno. Unatoč toj preporuci, tempo učenja, naravno, možete odrediti sami.

Do zavidnog znanja jezika pomoću četiri stupnja

Ekspres-paketi imaju četiri stupnja koji se međusobno nadograđuju. Sve su cijene u kunama i važe za cijelu godinu upotrebe, što znači da za cjelogodišnji pristup plaćate samo jednom. Ekspres-pakete možete upotrebljavati 24 sata dnevno, cijelu godinu (365 dana), od dana kupnje.